13 toukokuuta, 2013

Happiness only real when shared. AMAZON

jatkuu...

Lauantaina aamupäivästä päästiin melomaan inkkarikanooteilla. Mentiin aina kaks ihmistä samalla kanootilla ja kaikkihan siinä sit uppos loppujen lopuks. Me ei oltais edes Abbien kanssa ite upottu, mut pojat tuli sit reiluina upottamaan meidätkin kun melkein kaikki muut oli jo kaatunu. Päästiin uimaan ja kun muiden avustuksella saatiin ne kanootit taas tyhjiks vedestä niin päästiin melomaan ja uppoomaan uudestaan hahaha. :D


Loppupäivä me uitiin, tehtiin lisää koruja, syötiin, tanssittiin, muuten vaan chillailtiin ja niin edespäin. Näin ehkä ekaa kertaa elämässäni ihan kokonaisen sateenkaaren, mut en saanu siitä kuvaa kun olin uimassa. Ja illalla taas kerran yks upee auringonlasku...





Sunnuntaina käytiin kaikki istuttamassa puut. Sen ideana oli, että jätetään kaikki joku muisto sinne amazonille. Mä istutin açaí-puun. 



Loppupäivä hengailtiin veneissä, viimeinen päivä yhessä. Seilailtiin kohti Manausta ja kotiin lähtöä...

Ihanan iloinen Sophie!

Photobomb part 10920190


Kaikki <3





 

Illalla kahdeksan jälkeen lähettiin koko porukalla bussilla kohti lentokenttää. Siellä sit leiriydyttiin keskelle lentokentän lattiaa, itkettiin ja hyvästeltiin kaverit kun kaikki vuorollaan lähti.



Lentokentällä tuli vastaan myös Mister Brazil-kisan voittajat...

Yöllä kahen maissa lähti mun lento ja onneks ei tarvinnu yksin matkustaa vaan samalla lennolla tuli paljon porukkaa. Lento meni Brasíliaan, missä venailtiin 4 tuntia ja jatkettiin Recifeen ja iltapäivästä oltiin vihdoinkin kotona, kaikki erittäin hyvin väsyneinä!




En tiedä miten voisin kuvailla Amazonia sanoin. Eihän sitä edes pysty sanoin kuvailemaan. Amazon oli upea ja se opetti mulle paljon. Se avasi mun silmät ja auttoi ymmärtämään asioita myös itsestäni. Myös kun eletään 7 päivää veneessä porukalla, täysin erossa muusta maailmasta, siinä oppii tuntemaan toista ihmistä. Kun kukaan ei esitä mitään, vaan on ihan täysin omana itsenään. Vaihtareiden kanssa on aina niin helppoa olla ja niin helppoa tutustua. Ja samalla niin vaikeaa hyvästellä ne uudetkin ystävät... Mulla on kauhea ikävä Amazonille. Sitä venettä, niitä ihmisiä ja sitä omassa riippumatossa nukkumista. Sitä jatkuvaa onnellisuuden tunnetta.

-Kiira

ps. Tää oli nyt viimenen amazon-postaus ja seuraavaks vuorossa jonkunlaista erikoispostuasta tai kuulumista. Mulla ois hirveesti ideoita tulevista postauksista (päivä kuvina, ruokapostaus, Brasilian ja Suomen erot, vinkkejä uusille vaihtareille ym...) ja postailen niitä kuhan kerkeen ja saan päätettyy et minkä teen ekana. Mulla oli myös toissaviikonloppuna kisat niin kirjottelen niistäkin pian.
pps. Postasin eilen illalla neljännen jutun amazonista, niin käy kurkkaamassa se tuosta alapuolelta, kun nää tulee nyt näin tiheeseen tahtiin. ;)

4 kommenttia:

  1. AAA oikeesti ihanan näköstä!! ja noi kaikki sun ideat noista postauksista ois tosi tosi kivoja!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp, yritän kirjotella mahollisimman monesta! :)

      Poista
  2. aiiivan ihana tää postaus ja koko amazon sydeemi ja veneet ja riippumatot ja ääää miekin haluun:D mennäänks sit ku ollaan hirveen rikkaita?;)

    VastaaPoista