10 toukokuuta, 2013

Hakunamatata, it means no worries for the rest of your days. AMAZON

jatkuu...

Keskiviikkona herättiin tosi aikaseen ja puolet porukasta lähti kalastamaan pirajoita. Mentiin niillä pikkuveneillä sopivaan paikkaan ja sit ruvettiin onkimaan. :D Meiän veneestä ainoastaan toinen suomalainen Ilari sai yhen piraijan, mä melkein sain (tai ainakin tunsin jotain siinä ongessa hahah) ja monet (minä myös) sit kalasteli siellä puita ja vesikasveja hahah. Viime postauksessa kerroin kuinka se meiän opas pyydysti meille sen pikku alligaattorin. No sillä välin kun me kalasteltiin piraijoita, niin tää tyyppi lähti uimaan. En vieläkään tajuu sitä logiikkaa, että kun me kalastellaan piraijoita, mitkä on tyyliin maailman vaarallisimpia kaloja jotka syö lehmän kolmessa sekunnissa, niin sit tää tyyppi lähtee sinne vähän uimaan? Sinne se meni ja tuli tyyliin 10 minsan päästä takas. En ymmärrä. :D


Sit mentiin takasin veneille ja lähdettiin casa de farofaan, eli sellaseen paikkaan missä nähtiin ja päästiin itekkin tekemään tapiocaa ja farofaa (farofa on sellasta rakeisen jauhon näköstä juttuu, mitä syyään yleensä riisin kanssa ja tapioca on toi alla oleva letun näkönen juttu)

Sit se paikan omistaja näytti meille miten kiivetään puuhun ja haki meille nähtäväks acai-marjoja. Saatiin
itekkin yrittää kiivetä siihen puuhun, yritys oli hyvä kymppi mut kukaan ei tainnu päästä paljoo ylemmäs kun mäkään... :D Sit mentiin uimaan!Iltapäivästä lähdetiin vierailemaan yhteen paikalliseen kylään. Ensin kierreltiin vähän siinä kylässä ja sit pelattiin futista vaihtarit vs. paikalliset. Tää peli järjestetään kuulemma perinteisesti joka vuosi ja ikinä aikasemmin ei ollu vaihtarit voittanu paikallisia.. Mut myöpä voitettiin! Sekä tyttöjen ja poikien joukkueet. JeeePojat kannustamassa!Illalla meille oli järjestetty bileet siellä kylässä. Normitapaan dj ja hyvä meno! Sieltä mulla ei oo yhtäkään kuvaa (mikä on ehkä ihan hyvä, kun siellä oli niin kuuma ja kaikki näytti ihan kauheilta :D), mutta oli ihan tosi hauskaa! Illalla sit kaikki simahti aika nopeesti riippumattoihinsa hahaha..

Torstaina lähettiin aamusta kattoon laiskiaista!

 
Se laiskiainen oli korkeella yhessä puussa ja yks näistä meiän oppaista (jotka siis pyydysteli niitä alligaattoreita ja kävi uimassa piraijoiden seassa) kävi hakemassa sen laiskiaisen meille sieltä puun latvasta :D Se näytti ihan tosi viattomalta ja Abbie oli eka joka otti sen syliin ja vähän varomattomasti halas sitä. Se varmaan luuli et Abbie oli puu tai jotain... Kaikista koomisinta tässä kuvassa on toi laiskiaisen niin rento ilme, se ei varmaan ees tajuu mitä tapahtuu? :D:D


Mä otin sen myös syliin, mutta mulla on siinä kuvassa ihan järkyttävän kamala ilme niin jätän sen suosiolla postaamatta.


Iltapäivällä oli vuorossa pinkit delfiinit!! Mentiin uimaan vaaleenpunasten delfiinien kanssa!Sit aina kun meillä oli vapaa-aikaa, niin chillailtiin vaan siellä veneessä. Kuunneltiin musiikkii, tanssittiin, pelattiin paljon kaikkee ja tehtiin vaikka mitä kivaa. Aika usein ne kaikki kolme venettä laitettiin vierekkäin ja saatiin olla missä huvitti ja tutustuu muidenkin veneiden ihmisiin. Ja esimerkiks joku ilta mentiin kaikki yhteen veneeseen ja juhlittiin yhen belgialaisen tytön synttäreitä. Melkein joka päivä oli jonkun synttärit, mikä ties kakkua joka päivä! Sit joku ilta oltiin kaikki yhessä veneessä ja kaikki maat esitti jonkun tanssin/laulun/talentin omasta maastaan. Ahahhah ette haluu tietää mitä tehtiin Ilarin kanssa. :D:D  Mulla on ihan kauhee ikävä sitä veneessä elämistä. Riippumatossa nukkumista ja sitä koko ajan kavereiden kanssa olemista. Ja sitä et oli niin rentoo, ilman aikaa ja aina vaan kun väsytti niin pysty vaan makailemaan siinä patjalla. Haluun takasiiiin! 

-Kiira


4 kommenttia:

 1. oi että kuulostaa ihanalta toi amazon-matka!!! varsinkin toi delfiinien kanssa uinti :D muutenkin on pakko sanoo, että sulla on tosi kiva blogi :)

  http://nelliplusfrance.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla et tykkäät! Ja reissu oli kyllä ihan unohtumaton!! :)

   Poista
 2. No siis mitä teitte Ilarin kanssa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanssittiin letkajenkkaa hahhahahah xd ei tullu mitään muuta nopeesti mieleen...

   Poista