07 toukokuuta, 2013

Cause here it comes, it's a light a beautiful light, over the horizon, into our eyes, oh my my how beautiful. AMAZON

jatkuu...

Maantaina iltapäivästä jakauduttiin veneisiin ja sitten se reissun paras osuus pääs alkamaan. Reissussa oli 64 vaihtaria, kolmessa eri veneessä ja lisäks mukana oli yks ravintolavene. Ne veneet oli sellasia kaks kerroksisia, alhaalla oli kaikkien tavarat, suihkut ym ja ylhäällä oli sohvat, patjat ja musiikki! Veneisiin mentäessä meitä käskettiin myös ottaa rannekkellot pois ja sammuttaa kännykät, kukaan ei siis tiennyt aikaa ja reissusta tulikin sit niin rento!Maanantaina käytiin kattomassa kohtaa missä Rio Negro ja Solimões-joet kohtaa muttei sekoitu.Sit käytiin ajelemassa sellasilla pienemmillä veneillä ja saatiin nähä ihan järkyttävän upee auringonlasku. Ihan pinkki taivas!

Joku oli vähän innoissaan? hahahah
Seraina ja Malene :) Photobomb part 1Illalla mentiin veneellä Manauksen sillan alta. Meiän veneessä oli ihan huippu porukka!! Heti jo maanantai-iltana viriteltiin sinne forrót soimaan ja tanssit pystyyn. :D Illalla laiteltiin sit riippumatot veneisiin ja nukkumaan...Tiistaina lähettiin aamusta inkkarikylään!! Mentiin sinne niillä pienemmillä veneillä ja ihan ekana mentiin niiden "apteekkiin", missä sen kylän päällikkö vähän kerto meille siitä kylästä ja esitteli sitä apteekkia.
 


Sen jälkeen mentiin katsomaan sitä tilaa, missä niillä on koulua ja ne inkkarilapset laulo ja tanssi meille! Sen jälkeen saatiin vapaasti kierrellä siellä.


Suurinosa niistä inkkareista puhui portugalia, lähinnä vanhemmat ihmiset puhu paremmin ja nuoremmat puhu sit vähän niinku me vaihtaritkin. Juttelin aika monen inkkarin kanssa ja esimerkiks tää alapuolella olevassa kuvassa oleva poika on 16v ja asuu kahestaan mökissä vaimonsa kanssa. Tuolla inkkarikylässä kuulemma on perinne että mennään 14 vuotiaana naimisiin.


Suomalaiset ja inkkari!

Näillä inkkareilla on myös sellanen mieheksi tulemis-rituaali, että pojan pitää laittaa tollaset "hanskat" (alapuolella oleva kuva), jotka on täynnä jotain muurahaisia, käteen ja sit ne muurahaisen pistot kuulemma polttelee käsiä 24 tuntia. Ja tää toistetaan 20 kertaa.


Photobomb part 2
 
Siis en voi vieläkään uskoa, että kävin ihan oikeessa inkkarikylässä! Niin hienoo. Iltapäivällä käytiin taas pienellä ajelulla niillä pikkuveneillä.

Ihan illasta oli vuorossa alligator spotting, eli lähettiin taas pikkuveneillä matkaan ja sit se pikkuveneen kuljettaja, ihan ihme metsämies pyydysti meille pienen alligaattorin, että päästiin pitämään sitä kädessä ja ottamaan kuvia.
Jatkuu seuraavassa postauksessa!

-Kiira


4 kommenttia:

  1. nää amazon postaukset on ihan sairaan kivoi ja mielenkiintosii!! ootan jo seuraavaa!! Paljon teil makso toi amazon reissu kokonaisuudessaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! En oikein muista paljon se tarkalleen oli. Yli tonnin se tais joka tapauksessa olla...

      Poista