22 helmikuuta, 2013

Oh, this has gotta be the good lifeViime postauksessa kerroin vähän mun karnevaaleista ja tässä postauksessa aattelin kertoo, et mitä kaikkee tehtiin sit loppuviikosta siellä rannalla. :)
Viikon aikana oon..

...käyny rannalla ja ruskettunu paljon (ensiks paloin ihan kamalan pahasti mahasta ja reisistä, ei kannata kokeilla, sattuu ihan pirusti!)...opettanu nää pelaamaan suomalaisia korttipelejä

 ...makoillu riippumatossa ja syöny viimeisetkin kaverin lähettämät salmiakit


 ...menny sellasella lauttalaiva-systeemillä kiertelemään ihan upeita rantoja
Paras (ja ainut) veli mitä mulla on!

 
 ...snorklannu paratiisipaikan (hieno omakeksimä nimi, kun en tiiä sen rannan oikeeta nimee :D) luonnon vesialtaassa. Näin sellasen leopardi kuvioisen kalan ja sellasen sinisen kalan mikä on nemoa etsimässä-leffassa!


 ...nauttinu elämästä
...käyny rannalla juoksemassa


 ja tehny paljon kaikkee muutakin! Tää mun toka perhe ja kaikki sukulaiset on ihan huippuja(hulluja)! Koko ajan joku tekee jotain piloja ja saa olla nauramassa. :D Esimerkiks yks ilta kun oltiin pelaamassa korttia, niin käännyin kattomaan jotakin ja kun käännyin takasin niin siinä korttien alla oli joku roska (kun nopeesti katoin, niin se oikeesti näytti joltain karkkipaperin reunalta tai joltain) ja mä sit ihan huolettomasti nykäsin siitä et heitän sen "roskan" roskikseen, mut se olikin elävä katkarapu. :D Sillä hetkellä kun vetäsin siitä katkaravun pyrstöstä vai mistä lie ja se hyppäs varmaan 20 senttii ilmaan niin mä hyppäsin varmaan kaks metrii taakse päin, tietysti kiljuen ja sen jälkeen kaikki nauro kymmenen minuuttia niin et vatsalihaksiin sattu. Että tällästä normimenoo täällä meillä. :D:D Tähän loppuun vielä muutama sekalainen kuva.


Kukkahattutädin ratsu?
 Pari kuvaa meiän rantatalosta...


Serkut ja veli mun bodyguradeina :D


Sunnuntaina tultiin siis kotiin ja koska mun kouluvaatteet oli likasena ja se työntekijä joka pesee vaatteet meillä tuli vasta maanantaina, niin hostäiti sano et mun ei tarvii mennä maannataina kouluun :D Oisinhan toki voinu ne vaatteet itekkin pestä, mut hulluhan mä oisin jos kieltäytyisin vielä yhden päivän lisälomasta? Tää on niin tyypillistä Brasiliaa, et joka asiassa ollaan kauheen laiskoja. :D:D Tiistaina menin sitten kouluun ja sen jälkeen kampaajalle. Nyt on sit taas koko hiukset värjätty hyvin punasen ruskeiks. Sen lisäks oon tällä viikolla käyny ratsastamassa muutaman kerran, kun viikonloppuna ois taas kisat tiedossa! Niistä lisää seuraavassa postauksessa. :)

-Kiira

3 kommenttia:

 1. http://viirugalleria.kuvat.fi/kuvat/2011/Jokirannan+tallin+harjoituskoulukilpailut/takt.JPG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mikä tilanne kuva! En ees haluu tietää mitä mä säädän tossa :D Mut olihan tuolla muutama ihan onnistunutkin, voi kun ikävä tota heppaa!

   Poista
  2. Ja itelläkin on ikävä tota mutta harmiksihan se myytiin pois.

   Poista