07 helmikuuta, 2013

Let's make the most of the night like we're gonna die young

Aattelin tulla vielä pikaseen päivitteleen ennen karnevaaleja, kun seuraavan kerran tänne blogiin todennäkösesti pääsen vasta viikon tai parin päästä. Kohta lähen Abbielle ja tänään vihdoinkin on se kauan odotettu DJ TIËSTON KONSERTTI !! Pakko laittaa tähän alle muutama biisi mitä oon koko aamupäivän fiilistelly.

 


Perjantaina meen sit ekan hostperheen luokse yöksi ja lauantaina niiden kanssa Galo Madrugadaan. Galo Madrugada on kuulemma maailman isoin bloco (en tiiä miten suomentaisin tän, tarkottaa siis vähän niinkun karnevaaliparaatia tai jotain sellasta :D) ja siellä on kuulemma yli miljoona ihmistä. Mut siis galoon meen ekan hostperheen kanssa lauantaina aamupäivästä ja iltapäivästä hyppään bussiin ja meen tän tokan perheen rantatalolle. Siellä on kuulemma myös paljon tollasia pienempiä blocoja ja karnevaalit kestää ens tiistaihin asti (ja koska Brasiliassa ollaan, niin koko loppuviikko otetaan koulusta lomaa ja vietetään rannalla). Eli viikko armotonta juhlimista tiedossa ;)
Galo Madrugada

Tällä viikolla oon palaillu normiarkeen kesäloman ja Rion reissun jälkeen,käyny ratsastustunneilla, vähän shoppailemassa ja niin edelleen. Koulukin alkoi maanantaina, oli tosi kiva nähä kavereita pitkästä aikaa! Olin ihan unohtanu miten kova meteli siellä koulussa on, ai mun korvaparat. :D Mut ettei nyt ihan liian raju pudotus arkeen olis, niin tänään alko taas loma ja kouluun meen takaisin vasta 18. päivä. Brasilia <3 Kunhan kotiudun sieltä rannalta, niin kirjottelen enemmän karnevaaleista ja jonkunlaista ratsastuspostaustakin voisin pitkästä aikaa tehdä. Siihen asti tchau!

-Kiira

2 kommenttia:

  1. Voi kiira kerro miulle minkälaista se oli sillo jättää kaikki suomeen ja lähtee vaa?:D

    VastaaPoista