22 helmikuuta, 2013

I hear your heart beat to the beat of the drums

Pahoittelut että en oo kerenny kirjotella, mut mulla on yksinkertasesti menny kaikki aika karnevaalejen jälkeen koulussa käymiseen, treenaamiseen ens viikonlopun kisoja varten ja kaikkeen sen sellaseen... Mut siis tässä pikainen selostus mun karnevaaleista!

Alotan nyt ihan alusta ja palaan ajassa kaks viikkoo taakse päin. Eli siis toissaviikon torstaina menin Abbielle ja illalla lähettiin sinne kauan odotettuun Tiëston konserttiin. Elämäni paras konsertti, käsittämättömän huippu dj, ihan hullu meno. Koko yö tanssittiin ja hypittiin, nukkumaan mentiin seuraavana aamuna vasta puol yheksältä. :DSit nukuin pari tuntia ja puolen päivän aikoihin mun eka hostperhe tuli hakemaan mut Abbielta. Iltapäivällä nukuin vielä pari tuntia ja sit lähettiin Recife Antigoon kattelemaan karnevaalimeininkejä. Oikeestaan karnevaalit alko vasta lauantaina, mut jo perjantaina Recife Antigossa oli vaikka mitä kaikkee ja ihan hulluna ihmisii. Sieltä tultiin kotiin joskus yhen jälkeen yöllä ja sit nukuin taas muutaman tunnin ja aamulla aikaseen lähettiin Galo da Madrugadaan. Se on siis maailman suurin bloco (karnevaalikulkue) ja kuulemma joka vuos pari miljoonaa ihmistä tulee sinne. Me oltiin sellasella vähän rauhallisemmalla alueella ja hostvanhempien kanssa. Ihmisiä oli ihan törkeen paljon ja nää muutamat kuvat on ihan siitä alusta kun vielä pysty kameraa käyttämään. Lämpötila oli oikeesti varmaan 50 astetta kun ihmisiä oli niin paljon ja joka puolella ja jalat huus hoosiannaa kun edelliset kaks päivää olin hyppiny tanssinu kävelly niin paljon ja niin edelleen, mut oli kyllä hienoo nähä karnevaalit ihan läheltä!

Täälläpäin Brasiliaa on siis tapana pukeutua karnevaaleissa ja ihmisillä näki kyllä mitä hulluimpia asuja. Pernambucossa perinteisesti karnevaalimusiikki on samban sijasta frevoa, joka näyttää oikeiden tanssijoiden tanssimana tosi hienolta, mut kun normi ihmiset tanssii niin se on lähinnä sellasta holtitonta hyppimistä joka suuntaan, mut hei pääasia et on hauskaa! :D

Galon jälkeen lähin tokan perheen luokse rannalle meiän ranta-asunnolle! Siellä oli koko perhe, mikä tarkottaa siis kaikkia serkkuja ja hostäidin sisaruksia ja niiden perheitä, eli porukkaa oli siis paljon.

Meiän ranta-asunto redy for carnavaaaalll!!


Hostveli ja -serkku
Toka hostperhe :)Maailman hulluimmat sukulaiset!

Rannalla oli paljon tollasia pienempiä blocoja, esimerkiks yks missä perinteisesti miehet pukeutuu naisiks ja päinvastoin. :D Karnevaalit kesti tiistaihin asti ja oli kyllä ihan huippuu! Loppuviikko vietettiin myös rannalla ja kirjotan siitä erillisen postauksen, kun mulla on niin paljon kuvia! Sen jälkeen kirjottelen ratsastuspostaustakin, joten nyt siis postauksia tulossa!

-Kiira

ps. Yritän ladata tänne myöhemmin myös videoo karnevaaleista!

4 kommenttia:

 1. näyttää siistiltä8)
  ja hei muute kuin pitkä sie oikee oot ku noi ihmiset näyttää niin lyhkäsilt sun rinnal :D vai onks siel ihmiset normaalisti vähä lyhkäsempii ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon 181cm pitkä, siks varmaan kaikki näyttää niin pieniltä :D mutta on nää ihmiset täällä mun mielestä kans lyhyempiä kun suomalaiset.

   Poista
 2. oikeesti ei sinnuu ennää erota ees ku oot ihan yhtä ruskee ja tosiaan, siut löytää kuvista vaan ku oot niin pitkä:D Toi kuulostaa niin huipulta et huhhuh!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha rusketuin tosiaan ihan kunnolla tuolla rannalla, mut oon vaan miettiny et tää mun rusketus ehtii hävitä jo ennenku tuun suomeen, kun koko ajan mennään talveen päin täällä ja sillon kun palaan niin täällä on keskitalvi ja vaan sataa niin ei voi ottaa aurinkoo yhyy

   Poista