26 maaliskuuta, 2013

Foz do Iguaçu part 3


jatkuu...


Torstaina aamulla matka jatkui kohti Argentiinaa! Sinne mennessä bussissa oli tosi hyvä meininki, kunnes rajalla selvisi että juuri tuona päivänä Argentiinassa oli tullut uusi laki voimaan, että ihmiset Australiasta, Usasta tai Kanadasta eivät voineet tulla maahan ilman jotain aikoja sitten täytettyjä lappuja ja maksettuja maksuja. Belo Brasil yritti sit maksaa niille rajaihmisille tuplana ja triplana ja tapella niiden kanssa, että miten tää on mahdollista kun he olivat just edellisenä iltana sinne soittaneet että onko kaikkki ok. Ei auttanu itkut markkinoilla, vaan aussilaiset, kanadalaiset ja usalaiset lähti toisella bussilla takasin Foz do Iguacun-kaupunkiin tekemään muuta ohjelmaa intialaisten ja taiwanilaisten kanssa, jotka jo valmiiksi siis tiesivätkin, että eivät voi maahan tulla ilman viisumia...

Argentiinan puolella mentiin kattomaan taas niitä putouksia ja sillä puolella pääsi kävelemään ihan sinne putousten yläpuolelle, mikä oli tosi hienon näköistä.

Syötiin siellä Argentiinan puolella ja sitten lähdettiin bussilla kohti vielä yhtä duty free-ostaria joka sijaitsi siellä Brasilian ja Argentiinan rajalla. Sieltä mukaan lähti vaan karkkia, erityisesti mars-suklaata, mitä oon ikävöiny täällä ihan kamalasti!! Yks meksikolainen osti sieltä myös fazerin suklaata!! Mä en tajunnu et siellä oli fazeriakin, mut ei toi nyt ihan kamalasti haittaa.

Sieltä Argentiinan puolelta ostettiin uusi-seelantilaisen Ellan kanssa tollaset inkkari-pillit, mitä sit opeteltiin koko bussimatka soittamaan hahah. Saatiin siinä myös idea, et mehän voitas järkätä vikan illan kunniaks talent show, niin päästäs näyttään tää meiän uus talentti. Kaikki tykkäs ideasta ja lopulta meillä oli sit illalla talent show! Hotellilla ei ollu oikein tarjota tiloja noin isolle porukalle, joten me pidettiin se hotellin takana olevalla parkkipaikalla. :D Talent showssa porukka tanssi ja laulo ja teki vaikka mitä tyhmää et saatiin kyllä nauraa ihan kunnolla. Ite soitin sit noita pillejä Ellan kanssa (ja eihän siitä mitään tullu) ja räppäsin suomeks Lauran kanssa hahah. :DKaikki hyvä loppuu aikanaan ja perjantaina piti sit lähteekkin jo kotiin. Lennettin yhessä saksalaisen Paulan kanssa kotiin. Sain kyllä taas paljon uusia kavereita ja en kyllä tuu ikinä unohtamaan tätä reissuu. Kiitos kaikille, oli ihan mahtavaa!

Viime viikon tiistaina Anniina Curitibasta tuli tänne meille Recifeen ja mentiin viime viikonlopuks biitsille ja mukaan tuli myös Ilari ja Johan, ketkä on täältä mun piiristä. Kaikenlaista kivaa on tehty ja vatsalihakset on ihan kipeenä nauramisesta, kirjottelen enemmän paremmalla ajalla!

-Kiira

4 kommenttia:

 1. EIKÄ SIIS FAZERIN SUKLAATA!!!!! Mulla olis ollu mahollisuus käydä siellä duty freessä reilu kuukausi sitten mut se oli niin jäätävän pitkän paraguaipäivän jälkeen ettei paljoo enää huvittanu :D yhyy no pitääkin tästä mennä informoimaan hostvanhempia että sinne seuraavalla paraguaireissulla ON PAKKO PÄÄSTÄ xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Se oli siis siellä Argentiinan ja Brasilian rajalla oleva duty free, missä oli sitä fazerin suklaata. :D

   Poista
 2. Hei, mun blogissa on sulle tunnustus =) http://minhavidanobrazil.blogspot.com.br/

  VastaaPoista