05 maaliskuuta, 2013

Love the life you live, live the life you love

Viime viikonloppu meni taas hyvässä seurassa rannasta nauttien. Perjantaina haettiin Maaike kyytiin ja lähettiin perheellä rannalle ja lauantaina sinne tuli sit enemmän serkkuja. Uitiin paljon uima-altaassa ja lauantaina pistettiin pienet juhlat pystyyn. Sunnuntaina ajeltiin ranta-autolla pitkin rantoja ja peltoja, sade vaan piiskas naamaa ja tunsin et oon elossa. Ihan parasta.


Sit vielä pari kuvaa viime viikon treeneistä ja vihdoinkin ne videot kisoista... Tossa tokassa videossa on ensin varmaan minuutti kävelyä, että kannattaa ihan suosiolla kelata. Ja kuvaaja ei muistanu käyttää zoomia niin vähän huonosti näkyy, mut onpahan nyt video kuitenkin.
Alle viikko Foz do Iguacun reissuun, en malttais oottaa! Oon tässä myös miettiny et voisin tehä postausta esimerkiks brasilialaisesta musiikista tai ruuasta, kun tajusin että en oo pitkään aikaan mitään kulttuurijuttuu kirjotellu. Kirjotelkaa kommenttiboksiin millasta postausta haluisitte! :)

-Kiira

6 kommenttia:

 1. tää on vähä hassu mut mua kiinnostais entisenä brassivaihtarina et millaset biisit siel on nyt pinnalla? :D ku sillon ku mä olin ni joka tuutist pauhas tchetcheret ja ai se eu te pegot et onks tarjonta yhtää parantunu vuodessa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep eli musiikkipostausta seuraavaks! :)

   Poista
 2. Hieno kielto tossa tokassa ! 5/5 ! Brassimusaa ja ruokaa kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin hieno ja turha kielto? Brassimusaa ja ruokaa siis seuraavaks !

   Poista
 3. Ihana kattoo miten oot muuttunu viime kesästä jotenki siun tyylistä on tullu lattarimpi ja sie oot aikuistunu ihan sikana! Ihania kuvia taasen kerran:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun ei sitä muutosta niin hyvin ite huomaa. Vaikka kyllä nyt sen verran tajuu että on sitä jollain tavalla muuttunu tän vuoden aikana. Ja kiitti! :)

   Poista