18 heinäkuuta, 2012

Pakkauskriisi


Se tunne kun koko mun omaisuus on mun lattialla ja yritän päättää mitä otan mukaan. Vaatteita ja vaatteita, mutta kun en osaa päättää että mitä otan ja mitä jätän. Onneks mun rakas kaveri Eevi tulee huomenna auttamaan mua.

Kaikki muut asiat on hyvällä mallillaan, viisumi, käyntikortit ja vakuutus on tullut postissa, tuliaiset melkein kokonaan ostettu, huomenna viimenen rokotus ja jo tänä sunnuntaina lähtö. Olin viime viikolla Länsi-Suomessa näkemässä sukulaisia ja mulle oli järkätty yllärinä läksiäiset! Voi sitä hymyn määrää kun astun mummolan ovesta sisälle ja mun pienet siskot ja serkut laulaa mulle "matkustan ympäri maailmaa" brasilian-ja suomenliput poskiin maalattuina! Sain lahjaks kaikkee Suomeen liittyvää, mm. fazerin sinistä, salmiakkii ja marimekon kukkaron. Oli hyvää ruokaa ja kakkua, joka oli koristeltu kanssa maiden lipuilla. Mutta kaikista kivointa oli kyllä kun näin vielä toisella puolella Suomeakin asuvat sukulaiset ennen lähtöä!

Perjantaina tulin sit takas Joensuuhun, kun täällä oli Ilosaarirock. Rokissa näin toosi paljon tuttuja ja hyviä artisteja ja oli kyllä kivaa! Perjantaina soitti Haloo Helsinki! ja oli kyllä hieno fiilis kuunnella livenä vaihtaribiisien ykköstä: Maailman toisella puolen.


Tällä viikolla nään paljon kavereita ja sukulaisia ja yritän saada pakattua. Sunnuntaina sitten lähetäänkin jo Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sanotaan viimesen heipat omalle perheelle. Miten tää aika on menny näin nopeesti? Mietin just tänään kuinka viime kesänä näihin aikoihin sain vanhemmilta luvan, että saan hakea vaihtariksi ja nyt tässä ollaan lähössä vuodeks Brasiliaan! 

-Kiira

8 kommenttia:

 1. voii onnea pakkaukseen! tiedän ton tunteen mulla on nimittäin itelläki pakkaus menossa :D
  Mä lähen lauantaina ausseihin ja toi on kyllä totta että aika on menny hirmu nopeeta!!
  Hyvää matkaa (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hieman ongelmia ton pakkauksen kaa :D Mut hyvää matkaa ja vuotta sullekkin!! :)

   Poista
 2. Ihan tiedoksi vaan Kiira että toi This is Brazil on nykyään: http://globeinabox-pinja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi että, mäki oon fiilistelly tota Maailman toisella puolen, vaik omaan lähtöön onki viel vähä alle kuukausi aikaa :) Tommoset yllätysläksiäiset ois ihan älyttömän ihanat ja voin vaa kuvitella et on voinu tulla tippa linssii siin kohtaa :D Mut paljo tsemppiä matkaa ja tulevaa vuotee :) Ota siit kaikki ilo irti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan niin vaihtarikappale! :D Läksiäiset oli kyllä hienot ja hei pidä säkin ihan huippu vuosi! :)

   Poista