30 heinäkuuta, 2012

São Paulo

Eli nyt kirjotan siitä São Paulon maaohjelmasta! Saavuttiin siis maanantai aamuna viiden maissa São Pauloon, takana 15h lentokoneessa istumista. Joskus seiskan maissa selvittiin hotellille ja siinä muutama tunti saatiin levätä ennen kun lähettiin kiertoajelulle. Kiertoajelu oli kiva, pysäheltiin välillä ja käytiin kävellen joissain paikoissa, kuten esim. São Paulon kolmanneksi korkeimman rakennuksen katolla ja latinalaisen amerikan suurimassa pörssissä. :D Kiertoajelun jälkeen käytiin syömässä ja käveltiin takasin hotellille. Päivä tuntu ihan hirveen pitkältä ja kaikki tais mennä nukkumaan siinä kaheksan maissa. :D

  


Tiistaina meillä oli aamupäivästä koulutus hotellilla ja sen jälkeen käytiin kävellen ihan São Paulon keskustassa, käytiin modernin taiteen museossa ja ostoskeskuksessa. Sen jälkeen käytiin tyttöjen kanssa manikyyrissa. :D Illasta mentiin pitsalle ja sit vaan hengattiin porukalla.


Keskiviikkona lähettiin heti aamusta rannalle Santosiin, minne oli joku 1,5h ajomatka. Tuijotin varmaan koko matkan suu auki ikkunasta kun maisemat oli niin hienoja!


Rannalla pelattiin jalkapalloo 12 vuotiaita argentiinalaisia vastaan ja oli ihan sairaan hauskaa. Hävittiin kyllä peli, mutta puolustukseks on pakko sanoo että ne oli ammattilaisia, ja tullu Brasiliaan johonkin jalkapallo vaihtoon... Pelin jälkeen käytiin uimassa ja sitten syömässä.


Tulomatkalla käytiin jalkapallo museossa ja illalla käytiin syömässä ja sit taas vaan hengattiin porukalla.

 
Torstaina lähettiin sit jo aamusta lentokentälle ja perheisiin!

-Kiira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti