21 heinäkuuta, 2012

Sen miten paljon oikeasti välittää tajuaa vasta eron hetkellä

Eilen vietin läksiäisiä x2. Ensin oli vuorossa sukulaisten läksiäiset, jossa syötiin tortilloja ja jätskii ja kaikkee tosi paljon. Sain ihania läksiäislahjoja ja oli kiva nähä kaikkia. Illan teemana tais olla syöminen, koska sama linja jatku myös sit mun kaveriläksiäisissä, jotka oli illalla näitten ensimmäisten jälkeen. Tilattiin pitsaa ja syötiin ihan hirrrveeesti. Oli ihan huippu ilta ja voi ei mulla on niin ihania kavereita! Vähän tuli tippa linssiin ku hyvästeli ihmisiä, mutta aika hyvin sain koottua itteni. Sain läksiäislahjaks vielä tosi paljon karkkii, ettei vaan tää syöminen unohu. Lisäks sain myös mm. ystäväkirjan, johon kaikki kirjotti, se lähtee kyllä mukaan Brasiliaan! Mut kaiken kaikkiaan oli ihan paras päivä, joten kiitos kaikille!

 

Tulee ihan hirvee ikävä kaikkia, mutta tuun takas jo vuoden päästä ja se menee nopeemmin kuin uskoskaan! Pitäkää Suomi pystyssä sillä välin! Beijos!

-Kiira


2 kommenttia:

  1. Sie hän kun tykkäät ratsastuksesta.Niin otako sie sinne mukaan ratsastus varusteet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ota mukaan, kun ei mahdu matkalaukkuun ja en ees tiedä pääsenkö ratsastamaan Brasiliassa. Toiveena olis että pääsisin ja sit jos pääsen niin selviin varmaan jollain muilla varusteilla. :)

      Poista