18 heinäkuuta, 2012

Edistystä ?

Ajattelin että voisin aktivoitua nyt kerralla kunnolla tän blogin kanssa, kun Brasilian päästä varmaan ois hyvä kirjotella vähän useammin kun mitä oon täällä Suomessa jaksanu. No mutta kuitenkin asiaan: oon edistyny ton mun kaaos huoneen kanssa sen verran että kaikki ne tavarat ja vaatteet mitä se lattia oli täynnä on nyt jossain muualla, niinkun on myös kaikki tavarat mun kaapeista ja laatikoista. Meille tulee elokuussa se brasilialainen poika ja koska se asuu mun huoneessa niin tyhjensin sit kaikki kaapit sille. Voin sanoo että tollanen pikku inventaario teki hyvää, mun kaapeista lähti niin monta kassillista ja laatikollista tavaraa pois, että voi vaan miettii et mitä oon sillä kaikella tehny?

Mutta jos alotetaan ihan päivän alusta niin ekaks suuntasin terveyskeskukseen vikaan rokotukseen ja sen jälkeen kävin äitin kanssa kaupoilla ostamassa loput tuliaiset ja kaikkee sellasta. Sitten sen jälkeen menin kavereiden kanssa mäkkäriin vielä vikaa kertaa yhessä ennenkun lähen. Oli kyllä niiiin kivaa ja hauskaa ja tätä tulee kyllä niin ikävä vuoden aikana! :D


Mäkkärin jälkeen suunnattiin kaikki meille ja kaverit auttoi mua sen mun huoneen kanssa. :D Ne adoptoi jotain vaatteita mitä aattelin heittää pois ja auttoi mua päättämään mitä otan mukaan. 


Sitten kun ne lähti niin mulle iski se odotettu motivaatio siivota se huone ja pakata mun tavarat. Muutaman tunnin ja pois heitetyn tavaran jälkeen mun huoneessa on enää (liian) täynnä oleva matkalaukku, käsimatkatavarat ja sitten jotain yksittäisiä juttuja.Victory? Eiii, koska matkalaukku painaa yli 25kg, käsimatkatavarat yli 6kg ja sitä rataa (matkalaukku sais painaa 23kg ja käsimatkatavarat 5kg). Nyt mun pitäis heittää sieltä vaikka mitä pois ja en yhtään tiiä mitä. No onneks tässä on vielä pari päivää aikaa päättää mitä kaikkee tarviin ja mitä en. :D Vikat päivät tulee olemaan kyllä aika kiirettä, yritän ehtiä nähä kaikkia kavereita ja sukulaisia ja käydä vielä parilla tallilla ja sellasta. Mut kuitenkin, 4 yötä Suomessa, pian me lähetään!! 

-Kiira


3 kommenttia:

 1. Helsingissä ei olla yhtään tiukkoja jos on 2-3 kg liika painoo sillä oletetusti käsimatka tavaroita ei punnitä sillä harva ottaa edes paljoo mitään käsimatkatavaroita joten noi pienistä ylipainosta ei tartee sterssata + harvoin ne edes kattoo laukkujen painoja (ruumaan menevistä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä :) Aattelin kuitenki et voisin yrittää nyt brasseihin mennessä saaha tavarat mahtumaan painorajoihin, kun tullessa kaikki rajat varmaan ylittyy ihan liikaa :d Ja toiseks kun mulla on niitä jatkolentoja brassejen sisällä nii niistä ei sit tiiä onks tarkkaa...

   Poista
 2. Sie hän kun tykkäät ratsastuksesta.Niin otako sie sinne mukaan ratsastus varusteet?

  VastaaPoista