01 kesäkuuta, 2013

Vou sentir saudades

Viime aikoina on tapahtunu vaikka mitä kaikkee ja mä oon vaan postaillu kaikkii erikoispostauksia. Aattelin nyt kertoo teille jotain mitä oon täällä tehny, ennen kuin taas lähen reissuun tokan perheen kanssa ja pitää kirjotella kilometrin pituisia reissupostauksia... Viime viikolla meillä oli koulussa Jogos Internos, eli siis sellaset koulun urheilukisat. Niiden avajaiset tais olla reilu viikko sitten tiistaina. Avajaiset oli ihan tosi hienot, jokainen luokka esitti itsensä ja niissä sytytettiin sellainen olympia-tuli oikein juhlallisesti. Sen jälkeen jokainen luokka-aste oli valmistellut jonkun esityksen (kaikilla se oli pääosin joku tanssi) ja tänä vuonna koko homman teemana oli kierrätys. Kakkosluokat (eli siis mun luokka-aste) voitti sen parhaan esityksen palkinnon! Se esitys oli kyllä ehdottomasti paras, alapuolella videoo siitä (kannattaa kelata pari ekaa minuuttii pois kun siinä ei tapahdu mitään). Kaikki noi esiintyjien puvut, sekä tuo norsu on tehty kierrätysmateriaaleista, esimerkiks norsun runko on tehty pulloista ja balleriinan mekko sanomalehdistä. Itse en ihan hirveesti osallistunut valmisteluihin, kun olin niin paljon reissussa ja poissa koulussa, että olin suoraansanottuna vähän pihalla koko hommasta...Sit tässä pitkin viikkoa on ollut pelejä, mutta ite en oo yhessäkään päässy pelaamaan... Olisin ihan kamalasti halunnut pelata ekassa pelissä lentopalloa, mutta en voinut koska en omista jogos internosien t-paitaa?! Ois pitäny ostaa joku erillinen pelipaita ja enhän mä tietenkään ollu koulussa sillon kun niitä myytiin. Seuraaviin peleihin oisin saanut paidan joltain lainaan, mutta aika-taulut oli sen sadetulva hässäkän takia siirtyny silleen, et kaikki loput meidän luokan pelit oli viime sunnuntaina, kun mä olin vielä siellä Gravatássa. No en oliskaan halunnu pelata... :D

 Olin yks päivä siskon kanssa kuvailemassa. Värjäsin hiuksetkin, mitä tykkäätte? :)

Vaihdoin perhettäkin maanantaina. Alunperinkin oli siis tarkoituksena, että muutan tähän ekaan perheeseen takaisin kunhan he ovat muuttaneet uuteen asuntoon, mutta se vähän venyi kun halusin viettää aikaa toisessakin perheessä. Muutto sujui ihan tosi kivuttomasti, kun perhe on tuttu ja heti ekan päivän jälkeen tää paikka tuntuu jo ihan kodilta. Tykkään tosi paljon tästä asunnosta (yritän muistaa laittaa kuvia myöhemmin!) ja tajusin et kuinka paljon mulla onkin ollu ikävä mun siskoja... Muuten oon tässä parin viikon sisällä juossu vähän paikasta toiseen, yrittäny ottaa kaiken näistä vikoista viikoista irti. Oon käyny muunmuassa koulussa, ostarilla ja leffassa brassikavereiden ja vaihtarikavereiden kanssa, juhlinu siskon synttäreitä, ratsastamassa ja niin edelleen. Ja torstaina oli espnjalaisen Sergion läksiäiset... Sergio oli täällä Recifessä ainut poikavaihtari, kun yks saksalainen lähti jo aikoja sitten kesken vuoden kotiin ja yks ranskalainen muutti Caruaruun alkuvuodesta. Ihan kauheeta kun kaikki rupee pikkuhiljaa lähtemään. :( Ja eihän tuohon omaan lähtöönkään oo enää kuin reilut 4 viikkoa. Perhettä vaihtaessa huomas ainakin, että mulla on ihan järkyttävästi tavaraa (siis mistä sitä on ees tullu niin paljon??) että pakko kai se on toinen matkalaukku ostaa ja toivoo et saan ne tavarat survottuu kahteen matkalaukkuun. Mutta tällästä kuuluu mun pariin viime viikkoon, ens viikolla lähen siis Salvadoriin mun tokan perheen kanssa jee!
Ainiin ja paljon onnee kaikille valmistuneille ja muutenkin kesälomansa alottaneille! :)

-Kiira

ps. Suomi oli eilen telkkarissa! Siellä pohjolassa on kuulmemma kuuma, näköjään niin ihmeellistä et se pitää ihan täällä uutisissa kertoo hahah :D

4 kommenttia:

 1. Pohjolassa ihan oikeasti on epätavallisen kuuma! :D Lappi koko Euroopan lämpimin paikka ja lämpöasteet yli 30!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuhu! Melkein kuumempi kuin taalla... Parempi ois olla lammin viela heinakuussakin! :D

   Poista
 2. Koko vuoden ooon seurannu sun blogia ja oot postannu ihanan usein ja säännöllisesti mutta nyt on ollu pitkä tauko! Varmasti oot kiireinen ku viimesiä viedään, mutta jos jotain postausta laittasit tuleen :D ois kiva kuulla viime hetken fiiliksia ja sellasta :)
  p.s aiotko jatkaa blogia vielä Suomessa vai alottaa kenties uuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on Salvadorin postaus jo puoliks valmiina, mut meiän netti vammaa hyvin pahasti ja mulla ei oo ollu aikaa tapella sen kanssa... Yritän saada jotain kirjoteltua mahdollisimman pian, kauheesti ois vielä kerrottavaa! Suomeen palatessa ois suunnitteilla aloittaa uusi blogi. :)

   Poista