29 tammikuuta, 2013

Let me take you to RioAjattelin tulla kirjottelemaan vielä pikapäivityksen ennen Rio de Janeiroa, jonne lähden siis huomenna! Herätyskello soi aamulla puoli viiden aikoihin ja heti aamusta suunta kohti lentokenttää. Siellä nään jo muutaman vaihtarikaverin Caruarusta joiden kanssa lennetään yhessä Rioon. Mä oon niiiiiiiiiiiiin innoissani, Rio de Janeiroon meneminen on ollu yks mun unelmista jo pitkään ja nyt mä oon ihan oikeesti menossa sinne!! Mut nyt hehkuttamisesta takas maanpinnalle ja kuulumisiin. Viikonloppu meni huipusti Abbien luona yökyläillessä. Viimepäiviin on sisältynyt muunmuassa aamupalahetkiä mäkkärissä, juhlimista, uusia kavereita, paljon nauramista, kuvailemista, uudelleen juhlimista ja mäkkärissä käyntiä. Koko viikonlopun oon puhunu englantia, kun Abbie on siis Kanadasta, joten ajatukset kulkee enkuks ja suomi tuntuu ihan kamalan vaikeelta. Oon ollu näinkin ahkera valokuvaaja, et mulla on kuvia vaan itestäni ja oon nyt ihan tylsä ja laittelen vaan näitä kuvia tähän postaukseen, ettei tulis kuvatonta postausta. Ensi postauksen kirjoittelen varmaan vasta Rion jälkeen, joten lupaan laittaa siihen paljonpaljon kuvia ja hienommista maisemista. ;) 

Mut mä meen vielä pakkaamaan loputkin jutut, nähellään viikon päästä. ;)

-Kiira

8 kommenttia:

 1. nähellään:DDD hahaha, huva suomi! Pidä sika kivaa Riossa!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, tällä kertaa ihan tarkotuksella kirjotin tolleen, kirjottelin jo ennen kuin tänne tulin. ;) Mut hauskaa oli Riossa!

   Poista
 2. Hei toi jossain on lukenu et Brasilias on iha älyttömän kalliita vaatteet yms ni kui kalliita ne on oikeesti? :D ja mitä kauppoi siel on? Siis onks nää perus h&m yms? :) Pidä kivaa Riiossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis vaatteet täällä on suunnilleen samaa luokkaa kuin Suomessa. Jossain on kalliimpaa, jossain halvempaa, mut ite oon tullu siihen tulokseen et suunnilleen Suomen hintaluokkaa. h&m ei täällä oo, mut muutama vastaavan tyyppinen (ei nyt ihan niin hyvä mun mielestä, mut menettelee, esim. c&a) :)

   Poista
 3. ei tuo biisi soi päässä taas seuraavan vuoden...!! ja nauti siellä riossa, ei varmaan tuu kovin montaa kertaa samanlaista reissua vastaan :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, et oo ainut. :D Mut hauskaa tuli pidettyä!

   Poista
 4. kivaa reissua! :) ja sun hiukset on ihan sairaan ihanat!

  VastaaPoista