06 tammikuuta, 2013

Dear followers, I love you

Kirjauduin tänään bloggeriin ja huomasin että mun blogilla on jo 101 lukijaa! Wooow, ihan huikeeta huomata et näin montaa ihmistä kiinnostaa mun kirjottelut. Tän kunniaks voisin taas tehä jonkun erikoispostauksen, oisko toiveita? :)

Sitten kuulumisiin. Perjantaina mulla oli ratsastustunti ja tällä kertaa yks toinen opettaja piti tunnin. Se mun normiope oli jossain muualla, eikä päässyt paikalle niin tää Alberto piti tuntia. Alberto on sellasten oppilaiden valmentaja, jotka kisaa ympäri Brasiliaa. Tykkäsin ihan tosi kovasti tästä tunnista! Yhtään kuvaa ei kylläkään oo kun kameran unohdin kotiin... Eilen olin sit parin koulukaverin kanssa ostarilla ja käytiin leffassa kattomassa yks Brasilialainen komedia. Ihanaa huomata et pystyy jo ihan hyvin kattomaan portugalin kielisiä leffoja ilman mitään tekstityksiä ja lukemaan kirjoja portugaliks ym. Ja vieläpä tajusin siitä leffasta melkein kaiken, ihan muutama juttu meni vaan ohi, jes.


Tänään heräsin seitsemältä, ihan vaan sitä varten et voisin käydä lenkillä ennen kuin tulee ihan liian kuuma. Mut sillonkin oli jo kuuma, ehkä vaan vähemmän kuuma kuin yleensä. Joka tapauksessa kävin pienen lenkin juoksemassa, sit kävin suihkussa ja menin takasin nukkumaan, mikäs tässä lomaillessa. :D Muuten oon tänään väsäilly mun Suomi-esitelmää mun rotary klubille. Mun piti pitää se jo joulukuussa, mut en saanu aikaseks tehä sitä tarpeeks ajoissa, hups. Just kun pääsin hehkuttamaan, et miten ihanasti oon jo oppinu portugalii, niin nyt sit valitan et miten kamalan vaikeeta sen esitelmän tekeminen on kun pitää kirjottaa Suomen taloudesta, politiikasta ja muista tosi helpoista aiheista. Onneks wikipediaa voi lukea monella eri kielellä ja kiitokset sille henkilölle joka keksi copy pasten. Wish me luck sille päivälle kun mun pitää se esitelmä pitää, toivottavasti en saa kauheen montaa kinkkistä kysymystä. Mut eipä tässä nyt tän kummempia, nyt lähen pilkkomaan persikoita ja päärynöitä ja tekemään itelleni hedelmäsalaattia. Mun ihana hostäiti kävi ostamassa paljon kaikkia ihania hedelmiä, vaan siks et mä tykkään niistä niin paljon. Hyvää päivänjatkoa, mun piti vaan tulla hehkuttamaan, että mulla on jo yli 100 lukijaa!

-Kiira

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voisin koittaa saada jonkunlaisen videon aikaiseks! :)

   Poista
 2. Ihana blogi ja antaa kannustetta myös omille vaihtariunelmille, kiva että jaksat pitää :D Itsekin haluaisin joskus lähteä vaihtariksi, mutta mua jännittää kaikki sellaset pikkuasiatkin kuten että miten selviän lentokentällä niin voisi olla aika vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla on tullu kauhee motivaatio tän blogin kanssa ja nykyään tykkään kirjotella aika paljonkin :) Ja tosiaan, suosittelen sydämmeni pohjasta vaihtariksi lähtemistä, täällä oppii ja näkee niiiiin hirveän paljon. Kyllä muakin itseasiassa jännitti et miten pärjään lentokentällä, mut kaikki olikin paljon helpompaa kuin ikinä kuvittelin! Kannattaa ihan rohkeasti lähteä, eikä turhia jännittää liikoja (pieni jännitys on tietty ihan normaalia, eikä pahasta) asioilla on tapana järjestyä! :) Toivottavasti sunkin vaihtariunelmat toteutuu vielä joku päivä! :)

   Poista
 3. ja niitten 101 lukijan päälle viel kaikki anolukijat!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niii! Ois mielenkiintosta tietää et miten moni lukee tätä anonyymina :)

   Poista
 4. vaihtovuoden aikana joutuu tottuu niihin kinkkisiin kysymyksiin Suomesta ja tuleehan siinä jo opittuu ite ihan sikana :D onneks tota esitelmää varten voit etukäteen ettii tietoo ja kirjottaa. mut miks ihmiset aina kuvittelee et me tiedettäis kaikki suomen talous- ja teollisuusjutut, pinta-ala ja varmaan kaikkien kaupunkien asukasluvut? :DDD vai oonko vaan huono ja sivistymätön vaihtari?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ihan samaa oon miettiny et miten nää olettaa et tietäis kaiken :D:D Aina välillä tulee sellasii "öööhhmm en nyt oo ihan varma, mut kai se on näin.."-tilanteita :D

   Poista
 5. ois siistii jos pystyisit tekemään sellasen videon, jossa esittelisit vaikka siun lemppari paikkoja siellä :D
  esim. rantoja ym. tai sit joku my day postaus ois kanssa aika kiva !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi lempparipaikkavideo oli hyva idea! Kiitos siita, pitaa ruveta toteuttamaan ;) Ja tota my day postausta oon jos suunnitellukkin, mut oon ajatellu et teen sen kuhan koulut taas alkaa ja on jonkunlainen rytmi tassa elamisessa :D

   Poista