15 lokakuuta, 2012

Kuvaukset 21.9.

Vihdoinkin sain aikaseks tehtyä tän postauksen! Tän tekemisessä kesti kauan, koska Barbaralla kesti yli kaks viikkoa antaa mulle nää kuvat ja sit kun sain nää kuvat nii mulla ei oo ollu aikaa kirjotella. Mut nyt siis kerron tarkemmin niistä kuvauksista, jotka oli 21.9. (herran jestas ku siitäki on jo pitkä aika:D). Koko homma lähti siitä, et yks mun luokkakaveri tuli kysymään multa et haluisinko tulla malliks, kun sen äiti on valokuvaaja. No mä olin sit ihan innoissani et joo tottakai. Se mun kaverin äiti valokuvaa ihan ammatikseen ja se tarvis lisää kuvia sen yrityksen nettisivuille, eli nää kuvat oli ihan vaan sitä varten et nää kuvat meni sinne sen nettisivuille ja mä sain sit vuorostaan kaikki kuvat omaan käyttöön cd:llä. :)

Mut sit ite siihen kuvauspäivään, mikä oli siis jo monta viikkoo sitten. Se oli perjantai ja mun ei tarvinnu mennä ollenkaan kouluun sinä päivänä. Iltapäivästä menin sit Barbaran luokse ja siellä Barbara ja Widja (Barbaran äiti) laitto mun hiukset ja meikit. Niihin meni yhteensä yli 2 tuntia. :D Sit lähettiin autolla liikenteeseen ja ekana mentiin sinne Widjan yritykselle hakemaan jotain tavaroita ja siellä otettiin kans muutama kuva. Seuraavaks suunnattiin parque Jaqueiraan ja sen jälkeen vanhaan Recifeen, yhteensä kuvia otettiin 4 eri paikassa. Ei voi muuta sanoo ku et oli ihan huippu päivä ja kiva kokemus. :) Kuvia sain yhteensä 160, niin laitan tähän nyt sit ihan useemman.

 
Ja nyt ihan tosissaan yritän saada aikaseks kirjoteltuu myös muista kuulumisista pian. :)

-Kiira

11 kommenttia:

 1. voi eiii olin jo ihan innoissani niistä kuvista mitä sulla on fbeessä mut näistä vielä lisää ! oot niiiiiiin kaunis<3 :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä kuvaaja tekee ihmeitä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiiitoooss :) Tosiaan ammattikuvaajan kanssa syntyy aika hienoja kuvia!

   Poista
 4. Is that the camera You use?
  So, that's why your photos are so good?

  VastaaPoista