21 syyskuuta, 2012

Hymypostaus

Muiden vaihtareiden innoittamana myös mä ajattelin tehdä postauksen niistä asioista mitkä saa mut hymyilemään täällä. Mua ei oo kylläkään kauheen vaikee saada hymyilemään, mut siis tässä nyt listailen satunnaisessa järjestyksessä 20 random juttua mitkä saa mut hymyilemään:

1. Portugalin oppiminen! Ja se kun puhun portugaliks ja ihmiset ymmärtää mua, se saa aina hymyilemään.
2. Se kun tehään aina Annan kanssa yhessä brigadeiroo tai jotain muuta ruokaa tai sit nukutaan jossain sohvalla ku ei jakseta tehä mitään muutakaan. :D
3. Se kun meen aamulla kouluun ja mun luokkakaverit sanoo mulle "hyvää huomenta" suomeks.
4. Kun kotona ei tarvii olla koskaan yksin vaan aina on jotain seuraa.
5. Kaikki hyvät jäätelöt mitä täällä on, doce de leite <3
6. Vaihtarikaverit!! ja se kun voin sanoa että mulla on kavereita ympäri maapalloa.
7. Lentopallo treenit ja se kun yks päivä treeneissä missasin syötön sen takia kun tuijotin ohi kävelevän jätkän vatsalihaksia ja sen jälkeen mun kaverit vaan nauro mulle. (Täällä on muuten paljon hyviä vatsalihaksia...)
8. Kun joku kertoo mulle että jonkun asian tekemiseen on helpompikin tapa ja mä oon ennen sitä tietämättömyyttäni tehny koko ajan vaikeemman kautta ja sit nauran itelleni miten tyhmä tai tietämätön oon ollu (terveisin -en osaa avata keksipakettia tai tienny miten suihkusta saa lämmintä vettä kiira 17vee:D).
9. Se kun luen nälkäpeliä portugaliks ja ymmärrän!
10. Henkevät keskustelut Camillan kanssa.
11. Se kun yritän opettaa mun luokkalaisille suomee ja 10 ihmistä yrittää lausua samaan aikaan "ä" ja "ö" eikä ne millään osaa. Mikään ei kuulosta niin tyhmältä ja naurettavalta kun se. :D:D
12. Se kun nää aina ihan innoissaan selittää mulle Kimi Häikkösestä ja sit mä pääsen sanomaan et se on Kimi RRRäikkönen eikä Häikkönen. :D
13. Se kun ymmärrän miten paljon vaihto-oppilaaks lähteminen kasvattaa ihmisenä ja et oon innoittanu montaa ihmistä esim. meiän luokalta hakemaan vaihto-oppilaaks. En haluu et rotaryn nuorisovaihto loppuu koskaan.
14. Koulu, se saa mut yleensä hymyilemään (ei kylläkään se kun herätyskello soi 6:00) koska siellä on kivoja ihmisiä ja se on niin rentoo ja koulupäivät yleensä lyhyitä.
15. Mun hostsiskot ja serkku, jotka on mulle jo ihan kuin oikeita siskoja ja joille voin puhuu melkein mistä vain. Tokan perheen hostveli joka aina kiusaa mua. Oikeestaan koko perhe täällä.
16. Musiikki, en voi ymmärtää et pelkällä musiikin kuuntelemisella voi kääntää huonon päivän hyväks. Erityisesti OneRepublic-Good Life ja B.O.B-So Good saa mut aina hymyilemään.
17.Ruoka, erityisesti hedelmät ja erityisesti ananas:D:D Kaikki ketkä tuntee mut nii tietää et rakastan ananasta ja kun mun perhe tajus sen nii meillä on melkein joka päivä tuoretta ananasta:D<3 Ihanaa kun ne ostaa sitä aina niin paljon vaan siks ku ne tietää et tykkään siitä.
18. Aurinko ja lämpö ja ranta <3
19. Se kun välillä tulee sellanen käsittämätön onnellisuuden tunne ja ei oo mitään havaintoo miks.
20. Se kun ajattelen et pääsen ens vuoden puolella Rio de Janeiroon, Iguacun putouksille ja Amazonille, kiitos mun ihanien vanhempien jotka anto mulle luvan varata noi kaikki matkat!


-Kiira

8 kommenttia:

 1. Aaa mua alko melkee hymyilyttämää nä kaikki vaa näit lukiessaki :) Tämmöset positiiviset postaukset on ihania! Ja tääl ruudun takaan istuu kans yks kateelline noist matkoist, kuulostaa ihan törkeen houkuttelevilta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Ja siis en millään malttais oottaa noita matkoja, ne tulee varmaan oleen niin hienoja. Onks teillä siellä Chilessä millasia? :)

   Poista
 2. oi että ihan ihania vatsalihaksia ?! nyt mulla on enemmän syitä muuttaa sinne...! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan kivan näkösiä on. :) haha suosittelen kyllä täällä käymistä:):)

   Poista
 3. Voi eiii ihana postaus! Kuulostaa siltä, että vietät sun elämän parasta aikaa ! Miss u ja nauti kaikista ihanuuksista siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit, musta todellakin tuntuu et tästä tulee mun vuosi! Miss u too ja nautin nautin, pitäkää tekin hauskaa siellä suomessa ja kaikille hirveesti terkkuja! :)

   Poista
 4. oi, miten hyväntuulinen postaus :) tätä oli kiva lukea!

  ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

  VastaaPoista