30 toukokuuta, 2012

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Mä oon niiin kesälomalla! Tai siis tänään oli viimenen koe ja se tarkottaa sitä että kevätjuhlajuttujen jälkeen mä palaan Lyseon lukioon vasta 1,5 vuoden päästä! Aivan huippuu kun kesäloma alkaa ja on aikaa ottaa rennosti, nähä kavereita ja nauttii vielä Suomesta tän reilu 1,5kk mitä mulla on jäljellä ennen lähtöö. :)

Mulla on myös nyt lentoliput Brasiliaan ja takaisin! Eilen maksettiin lentoliput ja São Paulon maaohjelma ja liput tulee postissa jonkun ajan päästä. Lennot näyttää tältä:

22.7.
Helsinki - München - São Paulo
26.7.
São Paulo - Rio de Janeiro - Recife

Eli jatkolennollakin on vaihto, vieläpä Rion kautta. Vähän pelottaa että miten selviin jos pitää ihan yksin mennä. :D Matkatoimistosta kuitenkin sanottiin, että oon vasta toinen Brasiliaan lähtijä joka on varannu jatkolennot ja että ne ei vielä tiiä et onks kukaan muu tulossa samalle suunnalle kun mie, mutta jos on niin ne yrittää laittaa samoille lennoille. Toivotaan että joku muukin tulee, että ei tarviis yksin Rion kentällä seikkailla! :D Viisumipaperit lähettelen varmaan ens viikolla eteenpäin ja  nyt pitäis ruveta tuliaisia ja käyntikortteja väsäilemään. Sit pitää vielä vakuutus ja matkalaukku hommata ja sitten rupee oleen kaikki isommat jutut hoidettu!


 
-Kiira

6 kommenttia:

 1. Sähä näät kaikki Brasilian suurimmat ja kuuluisimmat kaupungit heti ensmäsen viikon sisällä :D Ja tost maakoulutuksest tulee varmaa iha huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka Riossa vaihto kestää tyyliin tunnin (just sopivasti aikaa hävittää ittensä sinne :D), mut oonpahan kuitenki ollu sielläki sit :D

   Poista
 2. Olis kiva että kertoisit jossain postauksessa kokonaan siun hevos herrastuksestasi ja lempihepoistasi lempitaalistasi ja hotsusta (jos sellanen on)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin jossain vaiheessa kirjottaa postauksen missä kerron enemmän itestäni, niin siinä sit samalla. Mut koska tää on kuitenkin vaihtariblogi niin en mitään romaania rupee kirjottelee hepoista. :D

   Poista
 3. ´Mä oon AINA haluunu käydä Brasiliassa! Sulle tulee varmasti ihan paras vuosi, nauti siitä täysin siemauksin! :9

  xoxo
  Susanna
  http://susanna-behindmyeyes.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset vielä joskus! Ja kiitti, mä nautin! :)

   Poista