03 toukokuuta, 2012

Hostfamily and Recife!!

"Hi Kiira! your application is with us. We are from Recife, Pernambuco-Brazil." 

Sain eilen facebookissa viestiä mun tulevan hostperheen pojalta ja en oo siis menossakaan Caruaruun, niinkuin aiemmin luulin, vaan oon menossa Recifeen. Suurkaupunkiin, rannikolle, lämpimään... Brasiliaan. If this is a dream, please don't wake me up!

Perheeseen kuuluu isä, äiti, 18- ja 14-vuotiaat hostsiskot ja hostveli, joka lähtee ite jenkkeihin vaihtariks, joten me ei keritä nähä. :/ Perhe ei kuulemma ole mikään tavallinen hostperhe(?:D), mutta tuun kuulemma ihastumaan siihen. Perhe tykkää musiikista, karnevaaleista, jalkapallosta ja lentopallosta. Viestissä oli myös mainittu lähin hevostalli, joka sijaitsee 80km päässä Gravatássa ja Recifessä on kuulemma paljon paikkoja missä saa otettua hienoja kuvia (oonko ees miten liikuttunut ja onnellinen että ne on oikeesti ihan perehtyny niihin mun hakemuksiin jossa kerroin että harrastan ratsastusta ja tykkään valokuvata?). 

Nyt oon tietysti ihan superhyper innoissani ja  mulla ois ihan miljoona kysymystä, mutta pitää yrittää hillitä itteni. :D Oon nyt sitten tän ja eilisen päivän googlaillu ja ihastellu Recifee, lukenu sen viestin läpi varmaan sata kertaa, ja hehkuttanu uutista kaikille vaihtarikavereille.

Tää viikko on ollu ihan täydellinen, maanantai ja tiistai meni lomaillessa vapun merkeissä ja näin hirveesti kavereita ja oli hauskaa! Sain myös kesätöitä ja tää hostperhe-recife uutinen oli jotain niin ihanaa luettavaa! Huomenna oon lähössä yhen vaihtarikaverin luokse Pieksamäelle ja siellä meneekin sit viikonloppu, jee! :) Saatan kertoo siitä sit jossain postauksessa ja kirjotan kohta postauksen Recifestä, ja sitten sen jälkeen koitan kirjoittaa toivepostauksen jossa kerron vähän tarkemmin São Paulon maaohjelmasta ja kaikesta sellaisesta. :) Nyt tähän loppuun muutama weheartit kuva Recifestä, voiko tää oikeesti olla totta että pääsen tonne?


-Kiira

8 kommenttia:

 1. Hei huippuaa, oon iha sika onnelline sun puolesta !!!!!

  VastaaPoista
 2. Ooooo! Kuullostaa NIIN ihanalta! Oikeesti vaikuttaa tosi kivalta paikalta ja tosta perheestäkin tuli todella semmonen no ihana mielikuva, varmaan just sellanen rento brassi perhe:) Tosi kiva että ne oli tolleen ajatellu sinuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ne kuulosti tosi mukavilta ja huipuilta! Toivottavasti säkin saat kohta tietää! :)

   Poista
 3. oikeesti toi kuulostaa niin unelmapaikalta ja perheeltä! Onnee tosi paljon!! ::)

  VastaaPoista
 4. oiiiii, onnee !! oon ehkä NIIN onnellinen sun puolesta <3

  VastaaPoista