12 toukokuuta, 2012

Lots of news

Eilen illalla sain ihan tosipaljon lisää tietoo kaikesta, mm. mun tokan hostperheen ja sain tietää kuka meille tulee kun lähen Brasiliaan! Mun toka hostperhe asuu kanssa ihan Recifessä ja siihen kuuluu hostveli, äiti ja isä. Hostveli on ollut viime vuonna jenkeissä vaihtarina, joten ymmärtää varmasti sit munkin fiiliksiä. :D En vielä tiedä hirveesti muuta perheestä, kun oon vasta muutaman viestin kirjotellu facebookissa. :) Ekan perheen kanssa oon jutellu aika paljon, kaikki vaikuttaa niin kivoilta!!

Sain eilen myös puhelun mun nva:lta, että sillä on meille tulevan vaihtarin paperit! Tää poika tulee meille Etelä-Brasiliasta, eli siis ihan eri puolelta kuin minne oon ite menossa. Ei olla vielä otettu mitään yhteyttä Manoeliin, koska nva sano että se lähettää ne paperit meille alkuviikosta, niin laitetaan vasta sit kun ollaan varmoja et laitetaan oikeelle tyypille (vaikka tiiänkin jo melko varmasti kuka hän on, kiitos facebookin :D). En malta oottaa et saan lähettää viestii ja kertoo kaikkee meiän perheestä ja Suomesta ja kaikesta! Sit kaikki kaverit ja tutut ens vuonna koulussa ja muuallakin, toivottakaa Manoel tervetulleeks Suomeen!!

Lähtökuume nousee päivä päivältä, lähtöön alle 2,5kk! Sähköpostiin on tullu jo viisuminhaku ohjeet, sitä pitäis seuraavaks ruveta tekemään, mut en oo saanu vielä aikaseks alottaa, et sais muut jutut kuntoon ennenkun guarantee formit tulee. Siitä puheenollen, tulispa mun guarantee formit pian takasin niin pääsisin varailee jatkolentoja. :) Normilennot São Pauloon on jo varattu koska mennään sinne kaikki brassivaihtarit yhessä, lento on 22.7. Helsinki-München-São Paulo, mikä on ihan kiva koska Münchenin kenttä on tuttu paikka tän kevään opintomatkalta. :) Johonkin postaukseen oli tullut toive, että kertoisin enemmän São Paulon maaohjelmasta, niin aattelin et voisin kirjotella sen suurinpiirtein tähän. :)

Ma 23.7.
Saapuminen São Pauloon, majoittautuminen hotelliin, kaupunkikiertoajelu ja barbecue illallinen.
Ti 24.7
Aamupala, koulutus hotellilla, iltapäivä shoppailua ja vapaata ohjelmaa.
Ke 25.7.
Kokopäivä retki Guarujáa ja Santosiin, rannalle. (!!)
To 26.7.
Lähtö hotellilta lentokentille ja jatkolennoille.-Kiira

5 kommenttia:

 1. Toi Don Omarin biisi on mahtava! Ootko nähny Fast5 leffan? Kannattaa kattoo ehdottomasti!!! Se on ihan äly loistava ja sen jälkeen kyl tulee NIIN Brassi innostus! Tosiaan toi leffa ei ehkä ihan oo sitä Brasiliaa aidoimillaan mut et mitkä maisemat O_O ja viel hauskaki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kattonu, mut pitää kyllä kattoo sit!! :D Kiitti vinkistä ;)

   Poista
  2. Fast & Furious 5: Rio Heist on leffan "koko nimi". Ja tosiaan tossa Don Omarin Taboo videolla on pätkiä kyseistä leffasta.

   Poista
 2. love this ! ja kyllä varmasti toivotetaan se tervettulleeksi tänne:---)

  VastaaPoista