11 joulukuuta, 2012

ps. I love exchange students

Nyt viikonloppuna meillä oli district meeting joulutunnelmissa ja se oli jälleen kerran ihan mahtava! Perjanataina lähettiin bussilla Recifestä (jota ooteltiin lähtöpaikassa 2,5h koska sen bussin kanssa oli jotain ongelmia. Brasilia...) kohti Toquinhoa, mikä on sellanen ranta tuolla Pernambucon etelä-osassa. Siellä me majoituttiin rotareitten ranta-asuntoihin. Yhessä talossa oli aina n. 5-10 vaihtaria ja ne rotareitten loma-asunnot ei kyllä ollu mitään vaatimattomia... Sit kun oltiin majoituttu niin me mentiin yhelle talolle, missä oli kaikki muut vaihtarit muista meiän piirin kaupungeista. Oli niin ihanaa päästä taas näkemään kaikkia! Perjantaina illalla oikeestaan vaan syötiin ja juteltiin. :)

Lauantaina lähdettiin jo heti aamusta tälle samalle talolle (se oli yhen rotarytyypin ranta-asunto, missä meillä oikeestaan oli kaikki ohjelma ja ruokailut) ja sieltä lähettiin aamupalan jälkeen veneellä eräälle saarelle.
Jenny ja Maaike

 
Hyvää Jouluu! :D

Se saari oli kyllä ihan paratiisi, mut sieltäkin piti sit aikanaan lähtee pois. Iltapäivällä meillä oli lounas siellä talolla (hahah mietittiin tätä sanaa suomalaisten kanssa lauantaina, kysyin et mikä on almoço eli lunch suomeks ja loppujen lopuks muistettiin et ehkä se on lounas :D) ja lounaan jälkeen vähän aikaa vielä hengattin siellä, uitiin uima-altaassa ja sen sellasta. :)

Sit lähettiin omille taloille valmistautumaan, illalla meillä oli juhlat. :) 
Jennyy!Kaikki Recifeläiset (paitsi Sergio, joka ei päässyt tulemaan tänä viikonloppuna) ja sit vasemmassa laidassa joku random, joka ei siis oo vaihtari. :D Mut vasemmalta oikeelle: Aymeric (ranska), Yorshi (saksa), Maaike (saksa), Jenny (usa), Abbie (kanada), Iben (tanska), Anna (meksiko) ja mie. :)
"Me suomalaiset" -kuva hahah. Suomalaiset ja meksikolainen Alexis. :D
Kohtalokas
Parhaat <3
Vaihtaripojat :D
Se edustavampi kuva tytöistä..
Sit se vähän vähemmän edustava...
  
Sit ruvettiin tanssimaan!!

Tanssittiin kaikki tytöt sellasta créu-nimistä funk kappaletta tossa uima-altaan ympärillä. :D


Jossain vaiheessa dj rupes soittamaan hey macarenaa ja sit rynnättiin osa porukasta tonne parvekkeelle tanssimaan sitä ja loput ja jäi tonne alas. :D HEYYY MACARENA! Ahahha ihan parasta <3


Tää ilta oli ihan paras, kiiitooos kaikille! Mut kaikki kiva loppuu aikanaan ja meiän piti palata meiän talolle. Sit illasta annoin Abbielle, Annalle ja Jennylle salmiakkii maisteltavaks ja mulla on siitä ihan paras video, jota oon yrittäny ladata facebookkiin ja youtubeen tässä kaks päivää mut ei onnistu kumpaankaan. Jos saan sen jonnekkin ladattuu niin linkitän sen sit tännekkin hahahh. :D Sen jälkeen oli vuorossa the great escape..

Ainiin ja mä nukuin molempina öinä riippumatossa, se oli kivaa. :D Oli ihana herätä siihen kun linnut laulo ja sade ropisi. Ja se meren ääni oli kans ihan kiva. Täydellistä.


Sit vikana päivänä otettiin vielä ryhmäkuvia kaikki yhessä ja lähettiin kotimatkalle jo ajoissa, koska osa ihmisistä asuu sen verran kauempana.

Saatiin kaikki tollaset pienet "sateenvarjot", mitä käytetään frevo-nimisessä tanssissa. :D
Recife <3


Oikeesti tää oli taas ihan täydellinen viikonloppu. Mitä muuta se vaihtareitten kanssa voiskaan olla? Vaihtarit on kaikki samaan aikaan niin samanlaisia, kaikkien kanssa on helppo tulla toimeen ja on helppo olla kaikkien kaveri, mutta samaan aikaan kaikki on niin erilaisia ja tulee niin erilaisista kulttuureista. Niiden kanssa on aina vaan niin hauskaa.

-Kiira

ps. I love exchange students <3

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia:

 1. eiii Kiira, oon niin kade kun sulla on Johan ja Ilari lähellä! :D t. suomalaista seuraa kaipaava.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah on tää kyl aika huippuu kun pääsee näkee suomalaisia aina välillä. :D Vaikka ei mekään ihan kauheen usein nähäkkään, mut on se hienoo ku pääsee puhuu Suomee ihan livenälivenä :D

   Poista
 2. Mite siel brasilias päin toi juhliminen, kuuluuko esim. alkoholi mite vahvasti siihe? Tai noissa vaihtaritapaamisis? Suomessa ku juhlimine ilman alkoholii kuulostaa jotenki oudolta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki rotaryn järjestämät jutut on täysin alkoholittomia, kun siis rotaryllä on sääntöinä 4D:tä mihin kuuluu no drinking. Muuten normaalisti juhlissa on alkoholia tarjolla, mutta sanoisin et ihmiset juo vähemmän kun Suomessa. Vois sanoo et näitten brassien ei tarvii ottaa alkoholii rohkasuks pitääkseen hauskaa :D

   Poista