15 huhtikuuta, 2012

district 4500

Mun Brasilian tulevan piiri on siis 4500, ja sijaitsee Brasilian koillisosassa. (Maat on jaettu rotari piireihin, esim. Suomessa asun piirissä 1430 eli Itä-Suomen piirissä) Piiri koostuu kolmesta osavaltiosta: Rio Grande do Nortesta, Paraíbasta, ja Pernambucosta. Osavaltiot ei oo mitään hirveen isoja, ja Pernambucon pääkaupunki Recife on alueen ainut yli miljoonan asukkaan kaupunki. Muita suuria kaupunkeja ovat Natal ja João Pessoa, jotka ovat Rio Grande do Norten ja Paraíban pääkaupunkeja. Rantaviivaa riittää ja ilmasto on päiväntasaajan läheisyyden vuoksi trooppinen, tällä hetkellä säät pyörii siinä +30 asteen molemmilla puolilla. Laitoin tähän alapuolelle tollasen epämääräsen kuvan missä näkyy muitakin kaupunkeja ja sit pari kuvaa noista isoimmista kaupungeista. Itken oikeesti kun en pysty laittamaan vielä iteottamia kuvia, vaan pitää tyytyä weheartitin ja googlekuvahaun kuviin. No 98 päivää lähtöön. ;)
Ja sit vielä pitää mainita, et mun blogilla on jo 50 lukijaa! En ois ikinä arvannu et näin montaa kiinnostaa mun blogi, mut kiva vaan! Ja kaikki uudetkin lukijat on tervetulleita! Ruksailkaahan tosta alapuolelta aina jos ootte lukenu ja kommentoikaahan postaustoiveita ja muutenkin kaikkee mitä mieleen tulee! :)

-Kiira

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit mitä maisemia! :D Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Katotaan nyt minne päin sitä sit loppujen lopuks päätyy... Mut ei sullakaan varmasti mitään huonoja maisemia! ;)

   Poista
 2. Oi Kiira mää oon käyny lomalla tuolla Fortalezassa!! Toivottavasti pääset surffaamaan, on nimittäi mielettömät aallot noilla rannoilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi! Fortaleza ei oo ihan mun piirissä, mut oon kuullu et ei noi Natalinkaan biitsit paljon huonompii oo... Katotaan nyt pääseekö rannikolle vai sisämaahan, ois kyllä siistii opetella surffaamaan! :D

   Poista