05 elokuuta, 2012

Recifessä seikkailua

Tostaina olin veljen ja sen kaverin kanssa ulkona, kierreltiin vähän Recifeä kävellen. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin laitan tähän kuvia päivästä. :)


Perjantaina olin siskon mukana sen kaverin 15-juhlissa. Mun on vieläkin pakko hehkuttaa, että miten isosti täällä juhlitaan 15-vuotis synttäreitä. :D Juhlat oli sellasessa erillisessä juhlatilassa, minkä teemana oli kasino. Tila oli jaettu silleen kahteen osaan, että toisella puolella oli ”rauhallisempi puoli”, mikä oli täynnä pöytiä ja tuoleja (täällä oli lähinnä vanhemmat ihmiset) ja toisella puolella tannssilattia ja muutama sohva –pöytä systeemi. :D  Ihmiset tanssi ihan hulluna ja ne opetti mullekki näitä paikallisia tansseja. :D  Mulla oli välillä ihan julkkisolo kun kaikki oli ihan et ”täällä on joku ulkomaalainen joka puhuu enkkuuuu!” ja  huus vaan että Kiiiraaaa ooiiiiiiiii ja muutenki tuli juttelee tai ainakin yritti jutella (kukaan ei oikein puhunu enkkuu :D).  Haha kävin ton illan aikana monta sellasta englanti-portugali-elekieli keskusteluu :D:D No mut kotona oltiin joskus neljän jälkeen ja mulla ainakin oli hauskaa!


Portugali on ruvennu sujumaan sen verran, että ymmärrän välillä jo ihan hyvin mitä mulle puhutaan, enemmänkin kuin jotain perusjuttuja. Ite osaan puhuu sit niitä perusjuttuja: mulla on nälkä, tykkään, väsyttää, minun nimeni on, mitä kuuluu, hyvää päivää ymym. Tänään oltiin Caruarussa, mutta kirjotan siitä myöhemmin koska tää kuvien lataaminen kestää ikuisuuden ja en haluu viettää koko iltaa tässä koneella. :D Tchauuuuu

-Kiira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti