24 maaliskuuta, 2012

Koulutus ja aluetiedot!

Tänään oli siis meidän piirin koulutus Leppävirralla ja oli kyllä tosi kivaa! Selvensi paljon asioita, ja mikä parasta sain aluetiedot!! Suuntaan siis pohjoiseen, piiriin 4500 eli tuonne harmaalle alueelle. Brasilian kirjeenvaihtaja jo sanoikin mulle että älä sit pakkaa toppavaatteita mukaan, koska tuolla Pohjois-Brasiliassa on kuuma koko vuoden. Muutenkin mahdollisuus päästä rantakaupunkiin, ja vaikka ei pääsiskään niin oon silti tosi tyytyväinen! Ens vuonna Rotaryn kautta lähtee Brasiliaan yli kymmenen vaihtaria (en nyt muista tarkkaa lukua :D) ja kaks tulee mun kanssa samalle alueelle. :) Itä-Suomesta meitä lähtee 4, mut kaikki mennään eri puolille.
Koulutuspäivä oli tosi hyvä, ensin meillä oli sellanen yhteinen juttu auditoriossa, missä nää Rotary tyypit kerto tästä nuorisovaihdosta yleensä. Sitten me vaihtarit lähettiin rotexien (entisten vaihtreiden) kanssa eri paikkaan ja vanhemmat jäi sinne auditorioon. Rotexit kerto vuoteen valmistautumisesta, säännöistä ja siellä paikan päällä olemisesta, kaikesta mitä nyt mieleen tuli. :) Sit mentiin vielä pienempiin ryhmiin, mä menin siis muiden brassivaihtareiden ja kahden Brasiliassa olleen rotexin kanssa ja saatiin niitten kanssa jutella kohdemaasta ja kaikesta yleisestä siellä.

Oli kyllä tosi kiva nähä ja jutella muitten vaihtarien ja rotexien kanssa, kaikki oli niin mukavia! :) Nyt vaan ootellaan Lahden koulutusta ja tarkempia tietoja kaupungista ja isäntäperheestä. :)

-Kiira


10 kommenttia:

 1. HEI MITÄ IHMETTÄ, voisko joku ystävällisesti ilmottaa mullekki mun piirin ku se on jo päätetty :DDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa sille Brasilian kirjeenvaihtajalle sähköpostii kun se vissiin tietää jo ne kaikki. :)

   Poista
  2. En viitti ainakaan vielä, kun meille sanottiin siellä koulutuksessa että niillä on kauheesti kaikkee ja ne ilmottaa sit kun ehtii, ettei niitä sais ruveta pommittamaan :D mut jos ei vaikka ens viikolla mitään kuulu nii sit kyllä kyselen!

   Poista
  3. Nii joo. Meille ne kyllä sano että aina kannattaa kysyy jos on jotain asiaa, nii ei jää mietityttämään, mut se ehkä tarkottikin kaikkee muuta kun sijoitustietoja ja tälläsii. :D No oottele vielä vaikka tää viikko ja kysele sitten, eiköhän ne kerro heti kun asiat on varmoja ja kerkii. :) Mutta se Brasilian kirjeenvaihtaja Jari oli meiän koulutuksessa ja se oli kyllä tosi mukava, niin ei varmasti suutu vaikka niitä kyseliskin. :)

   Poista
 2. rovaniemen anagondamies!(ex poromies)

  VastaaPoista
 3. heiii siistii! brasilia kuulostaa mahtavalta :)ite oon menossa usaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. usakin kuulostaa kivalta! :) sulla on hieno blogi!

   Poista