21 tammikuuta, 2012

Just can't wait!

Kirjotan nyt tylsyydessäni tälläsen lyhyen postauksen, vaikka vaihtaririntamalta ei oo kuulunu mitään uutta (muuta kun oottamista ja oottamista...) Tammikuu tuntuu ihan liian pitkältä ja muutenkin turhalta. Varsinkin tää loppukuu, kun mitään erikoista ei tapahdu, tiedän että ens ja sitä seuraavassa kuussa tapahtuu sitäkin enemmän, ja kaiken lisäks edessä on koeviikko ja kiinnostus siihen kympissä. Mutta siis seuraavien kahden kuukauden aikana tulee tapahtumaan aika paljon kaikkee, liittyen vaihtoon ja muutenkin mun maailmanvalloitukseen. ;)

-Ensinnäkin saan tietää maan minne oon lähössä! Sitten pystyn vihdoinkin vastaamaan jotain muuta kun "En tiedä", kun ihmiset kyselee. Lisäksi saan itelleni mielenrauhan :D (Ainakin siihen asti kun rupeen odottamaan perhetietoja ymym.)

- Maaliskuun puolessa välissä lähden Saksaan koulun järjestämälle opintomatkalle, München here I come!

- Maaliskuun lopulla on eka vaihtarikouluts Leppävirralla!

Kaiken lisäksi tossa jossain välissä on hiihtoloma. Ajatus näistä tulevista tapahtumista saa mut ehkä panostamaan siihen tulevaan koeviikkoon ja auttaa tässä toivottomalta tuntuvassa odotuksessa. :D Loppuun vielä tää ihana kappale,  mitä oon kuunnellu niiiiiin paljon ja mihin en ikinä kyllästy!

 
-Kiira

4 kommenttia:

 1. Heips, tosi kiva että löysit mun blogin :) Toivottavasti saat pian tietää minnepäin maailmaa oot lähössä!

  Jään seurailemaan tätä sun blogias :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on tosi hieno blogi ja muutenkin kiva katella miten muilla ens vuoden vaihtareilla etenee nää asiat. :) ja samoin!

   Poista
 2. Sulla on tosi kiva blogi! :D mä oon ite lähössä Jenkkeihi vaihtoon nyt syksyllä, ni on kiva lukee muittenki "odottajien" blogeja, vaikka onki eri maa :D ja noi biisit ku näkyy tossa kuvassa on just parhaita vaihtarifiiliksen nostattajia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulla on kanssa tosi kiva blogi! Tykkään itekkin lukee ens syksyn lähtijöiden blogeja, huomaa että ei oo ainut joka ei malta enää oottaa. :D Ja niin noi biisit, kuuntelen niitä melkein koko ajan, ne todellakin nostattaa vaihtarifiilistä! :)

   Poista