31 joulukuuta, 2011

a whole new world is waiting for me

Sain nyt vihdoinkin tehtyä tän blogin, ja täällä mun olisi tarkoitus kertoa mun tulevasta vaihto-vuodesta, ja sitten ens syksystä alkaen kuulumisia jostain maailman toiselta puolen. Oon siis 16-vuotias valokuvaamisesta ja ratsastuksesta kiinnostunut tyttö, ja oon lähdössä ensi syksynä Rotaryn kautta vaihto-oppilaaksi. Idean vaihtoon lähtemisestä sain jo ala-asteella, mutta nyt viime vuosina siitä on tullut mun unelma. Järjestönä mulla toimii siis Rotary, ja oon tosi kiitollinen tästä mahdollisuudesta lähteä ja toteuttaa tämä unelma. Hakeminen tapahtui jo aikaisemmin syksyllä hakemuksen ja haastattelun merkeissä ja  sitten yks ilta niiden jälkeen sain puhelun jossa mulle kerrottiin että mut oli valittu vaihto-oppilaaksi! Se oli ehkä yks mun elämä parhaista puheluista, ja siitä se varsinainen paperisota sitten lähti. Mutta nyt on viralliset hakemukset neljänä kappaleena lähetetty eteenpäin ja ei tarvii kun odotella maatietoja. :)

Me suomen Rotary-vaihtarit saadaan tietää maatiedot vasta joskus helmi-maaliskuussa. Mun lopulliset maavaihtoehdot oli:

1. Australia
2. Brasilia
3. Uusi- Seelanti

Yhdessä niistä miljoonasta paperista Australia ja Uusi-Seelanti oli liitetty samaan, joten kolmanneksi vaihtoehdoksi laitoin siihen Argentiinan, eli se on mun neljäs vaihtoehto, mutta todennäköistä on kuitenkin että joku noista kolmesta ensimmäisestä toteutuu. Tähän järjestykseen päädyin viikkojen ja viikkojen miettimisen jälkeen, mutta lopulta olin varma että tää se nyt on. Australia on ollut ihan alusta asti mun maavaihtoehdoista se selvä ykkönen ja Brasilia varma kakkonen. Se kolmonen olikin se onglema. Uuden-Seelannin tilalle tuli mietittyä Argentiinaa sekä Etelä-Afrikkaa, muutama Euroopan maakin kävi mielessä. Lopulta päädyin sit kuitenkin Uuteen-Seelantiin, mihin oon tosi tyytyväinen ja eihän se maa oo pääasia, vaan se itse vaihtoon lähteminen. Oon kyllä ihan yhtä innoissani lähössä, lähinpä sitten minne vaan, puhumaan englantia tai portugalia! :)

Oon niin onnellinen koko tästä vaihto-jutusta,  koko ajan on sellanen ready to go- fiilis, vaikka vielähän tässä on ihan hirveesti tekemistä ennen lähtöä. :D Kiitos kaikille jotka on auttanut ja tukenut mua tässä koko jutussa, sekä kaikille kavereille jotka on jaksanu kuunnella tätä mun vaihtarihössötystä. :D Ootan jo paljon tulevia vaihtarikoulutuksia, kun pääsee vihdoin tutustumaan toisiin rotary-vaihtareihin! Ainiin, ja anteeks tästä melkein kuvattomasta postauksesta, voin luvata että jatkossa tulee olemaan paljon kuvia! :)

Bye, Kiira
weheartit.com

6 kommenttia:

 1. onnee paljon, hieno juttu että pääsit vaihtariks! ja pidän peukut pystyssä että pääset ausseihin, on tää vaan niin mahtavaa :) tsemii!

  VastaaPoista
 2. Kiitti paljon! Toivotaan et sinne päin ois lähtö ens syksynä, mutta saa nyt nähä kuukauden tai parin päästä kuhan ne maatiedot vihdoin tulis. :D Ja hei tsemii sullekkin loppuvuoteen, ja sulla muuten tosi kiva blogi! :)

  VastaaPoista
 3. Oioi, toivottavasti pääset sinne Ausseihin! ja jos kävis nii että Uusi-Seelanti kutsuu nii voin kertoo et on ihan tosiupee paikka :) itellä suuntana Kanada ens vuonna, toivotaan ettei teiän rotareitten enää tarvii oottaa kauaa noita maatietoja (:

  VastaaPoista
 4. Nii, kaikkiin noihin maihin oisin kyl ihan innoissani lähössä! Ja hei onnee sullekkin kun oot päässyt vaihtariks! ! :)

  VastaaPoista